Η Εταιρία

Η Εταιρία Η Εταιρία

Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ Ο.Ε.» είναι συνέχεια της ατομικής επιχείρησης «ΜΠΑΚΑΛΗΣ Β. ΣΠΥΡΟΣ», η διαδρομή του οποίου ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1979, με την ίδρυση του λογιστικού γραφείου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και μετά από μια επιτυχημένη πορεία, αναγνωρίσιμη από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης συνεχίζεται πλέον από τους «ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΑΛΗ».

Η Εταιρία Η Εταιρία

H εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία, στην ίδια διεύθυνση από το 1979, επί της οδού Ερμού 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και από το 2010 έχει επεκτείνει τη δραστηριότητα της και εκτός Ν. Θεσσαλονίκης με γραφεία στην πόλη της Αλεξάνδρειας του Ν. Ημαθίας. Τα μέλη της εταιρίας είναι πτυχιούχοι οικονομικών σχολών και διαθέτουν Α΄ τάξης άδεια Λογιστή – Φοροτέχνη Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Εταιρία Η Εταιρία

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, επίβλεψη και ενημέρωση των λογιστηρίων των επιχειρήσεων, παρέχοντας αξιόπιστες λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εταιρία μας με όπλα την εμπειρία 35 συναπτών ετών, την καθημερινή ενημέρωση σε φορολογικά θέματα και την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων στη μηχανογράφηση και οργάνωση μπορεί να παρέχει  ποιοτικές, υπεύθυνες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Η Εταιρία

Τα στελέχη της εταιρίας μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών σχολών και σε συνδυασμό με την εξειδίκευση των γνώσεων τους και την πολυετή εμπειρία τους, είναι ικανά να δώσουν υπεύθυνες και άμεσες λύσεις σε πραγματικό χρόνο. Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που υπάρχουν στο χώρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων η εταιρία μας με γνώμονα πρωτίστως το συμφέρον και την πλήρη κάλυψη των αναγκών μιας επιχείρησης συνεργάζεται με καταξιωμένους στο χώρο τους νομικούς συμβούλους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς κ.α. ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα ότι προβλήματα παρουσιαστούν.

Share